Sieppurakulma B

Lokakuussa 2012 valmistunut tasokas kolmessa kerroksessa oleva paritalo Kelorakassa!Sijainti on rauhallinen mutta silti lähellä kaikkia Levin palveluita. Autoa et tarvitse välttämättä ollenkaan koko lomasi aikana.

Sieppurakulma B on hyvällä maulla rakennettu ja sisustettu,tyylikäs,hyvän pohjaratkaisun omaava ja valoisa paritalo mökki Levin Kelorakassa. Tyylikkäät huonekalut ja tekstiilit luovat tunnelmallisen vaikutelman mökissä.

Mökki on kolmessa kerroksessa ja makuupaikkoja löytyy 6 hengelle. Alakerrasta löytyy kodinhoitohuone kaikkinen koneineen ja erillinen wc.Lisäksi kodinhoito tilasta pääsee suoraan ulos joten laskettelukamat saa helposti jätettyä jo alakertaan sisään tullessa. Kodinhoitotilasta löytyy vaatteiden kuivauskaappi,pyykinpesukone sekä kuivausrumpu. Alakerrasta pääsee myös autotalliin mistä löytyy suksienhoito tila.Autotallissa voi säilyttää lasketteluvälineitä.

Keskikerroksesta löytyy keittiö,olohuone missä tyylikäs takka, 1xmakuuhuone,erillinen wc sekä suihkutila/sauna. Yläkerrasta löytyy 1x makuuhuone,sekä parvitila missä makuupaikat 2 hengelle. Yläkerrassa on lisäksi wc ja suihku.Mökissä on 2 parveketta toinen on yläkerran makuuhuoneen yhteydessä. Keskikerroksen parveke on iso ja tilava.

Pihalla on yhden auton katospaikka ja pihalla on tilaa myös muille autoille.

Mökistä löytyy Arabian Arctica sarjan astiasto 10 hengelle.Vedenkeitin,leivänpaahdin,mokkamaster, mikro,jääkaappi-pakastin,astianpesukone,uuni,hella.

Mökissä on ilmainen nettiyhteys asukkaiden käytössä!

Matkaa Levikeskukseen autolla 1km.Lähin rinne 600m.Lähin skibussi 150m,Golfkenttä 4km,kelkkareitti 150m,hiihtolatu 600m.

Minimi vuokra-aika 3vrk.Ei lemmikkieläimiä!Tupakointi on ehdottomasti kielletty mökissä.

Vuokra hintaan kuuluu liinavaatteet ja pyyhkeet vietynä A-B kausilla viikko varauksissa mutta ei lähtösiivousta.

HINTAKAUSIVIIKKOVKL/PE-SULISÄ VRK
A1:
vkot 51-1
vkot 8-10
vkot 12-16
1390€--
B:
vkot 2-7
vko 11
vkot 17-18
vkot 35-39
vkot 44-50
990€490€-
C:
vkot 19-34
vkot 40-43
550€280€70€

Kuvia kohteesta: