Levikoto 3B

Levikoto 3B on 7 hengen pyörähirsiparitalo Eturakassa.Mökki on rakennettu vuonna 1988. Alakerran pinta-ala on 59m2 ja parvi 19m2.Mökki sijaitsee lähellä kaikkea palveluita Levikeskuksessa, mutta kuitenkin rauhallisella paikalla.

Mökissä on takkatupa – tupakeittiö, sauna ja pesutilat ja wc,
Vuodepaikat alakerrassa 1 mh jossa parisänky,toisessa makuuhuoneessa on kerrossänky, parvella kiinteä parisänky,1x yhden hengen sänky ja 1 x patja. Parvelle menevissä portaissa on lapsiportti portaiden ylä ja alapäässä.

Mökin varustukseen kuuluu televisio, dvd,videot, cd-kasettisoitin, vedenkeitin, hiustenkuivaaja, silitysvälineet, mikro, astianpesukone, pyykinpesukone, syöttötuoli,vaatteidenkuivauskaappi, autopistokex1, jääkaappi,pakastin, sähköliesi + uuni,luonnonkivitakka ja takkapuut.Mökissä on ilmainen internet yhteys(wifi).  Huonekaluja ja tekstiileitä on uusittu syksyllä 2014.

Minimi vuokra-aika 2vrk. Tupakointi on ehdottomasti kielletty mökin sisätiloissa! Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja mökissä.

Lähin kauppa 0,7km,rinteeseen 0,6km, ladulle 0,3km,kelkkareitille 0,5km, golfkentälle 4km,ski bussi pysäkille 0.3km.

Vuokra hintaan ei kuulu lähtösiivousta eikä liinavaatteita/pyyhkeitä,joten ota omat liinavaatteet mukaasi lomalle ja suorita lähtösiivous asianmukaisesti. Lähtösiivouksen ja liinavaatteet/pyyhkeet voi etukäteen tilata huoltopalvelusta.

HINTAKAUSIVIIKKOVIIKONLOPPULISÄVUOROKAUSI
A1200€--
B650€--
C350€--

Kuvia kohteista: