Kuuratupa A

Kuuratupa on vuonna 2007 valmistunut tyylikäs ja kodikas paritalomökki Nuottirakan alueella ihan Levikeskuksen tuntumassa.Kuuratuvan sisustuksessa ja varustelussa on otettu huomioon toimivuus, viihtyisyys ja korkea laatu.

Mökin kokonaispinta-ala on 90m2,makuuhuoneita mökistä löytyy 3 erillistä joista kaksi on alakerrassa ja yksi yläkerrassa. Kahdessa makuuhuoneessa on lisäksi oma tv,yläkerran mh;sta on käynti myös omalle parvekkeelle.Alakerrasta löytyy toimiva keittiö,olohuone,erillinen wc ja pesuhuone/sauna.Olohuoneesta käynti tilavalle parvekkeelle. Mökissä on laajakaista nettiyhteys asukkaiden vapaassa käytössä.Mökissä on makuupaikat 6 hengelle.Mökkivarustukseen kuuluu radio/cd-soitin,3 televisiota,dvd-soitin,pyykinpesukone ja kuivauskaappi,sähkötolppa autolle,takka+takkapuut.

Mökki vain viikko vuokrauksessa,vaihtopäivä lauantaina!Ei lemmikkieläimiä!Tupakointi kielletty! Vuokra hintaan ei kuulu liinavaatteita/pyyhkeitä mutta hinta sisältää lähtösiivouksen A-B kaudella viikko varauksissa.

HINTAKAUSIVIIKKOVIIKONLOPPULISÄ VRK
A1400€--
B940€--
C450€--

Kuvia kohteesta: