Kätkäläinen E4

MÖKKIÄ VUOKRATAAN TÄNÄ AIKANA VAIN JYTYLIITON JÄSENILLE.JÄSENYYS TARKASTETAAN MÖKKIÄ VARATESSA.

Jytyn jäsenet voivat vuokrata liiton lomamökkejä edulliseen jäsenhintaan vuodelle 2019!

Sitovat varaukset tehdään  VAIN sähköpostin kautta ja ne täytetään siinä järjestyksessä kun varauksia tulee. Puhelimen kautta emme ota varauksia vastaan.

Ilmoita viestissä mikä viikko toiveissa ja mikä mökki,laskutustiedot sekä Jytyliiton jäsennumero. Alla on jo varatut viikot listattu.

Varaukset tehdään ensisijaisesti koko viikoille, mutta aikaisintaan 1 kuukautta ennen varauksen alkua voi varaustilanteesta riippuen varata myös lyhyempiä aikoja min 2vrk.Viikonloppu vuokraukset mahdollisia alennetulla hintakaudella,ruskaviikoilla ja ensi lumen aikaan.

Kätkäläinen E4 on viihtyisä lautaverhoiltu rivitalon huoneisto Myllyjoentiellä,kävelymatkan päässä rinteistä, kylpylästä ja Levin palveluista.Mökki on rakennettu 1998 ja pinta-ala on 40m2 alakerran osalta ja yläkerta 23m2.Mökissä on makuupaikat 7 hengelle.Pienten lasten kanssa on huoletonta lomailla, kun portaissa on lapsiportti. Alakerran kodikkaassa oleskelutilassa ja tupakeittiössä on mukava viettää tunnelmallista iltaa takkatulen äärellä. Tupakeittiö on hyvin varusteltu. Alakerrassa sijaitsee 1mh jossa on parisänky(erilliset runkopatjat),sauna ja peseytymistilat sekä erillään oleva wc.Yläkerrassa on 3 erillistä mh:tta jossa yhdessä makuuhuoneessa on 120cm sänky.Lisäksi yläkerrassa on erillinen wc. Kätkäläinen E4:ssä on remontoitu kesällä 2011 sauna,kylpyhuone, alakerran wc  ja portaat sekä uusittu tekstiileitä.

Mökin perusvarustus: takka + takkapuut, kaapeli-tv, sähköliesi/uuni, astianpesukone, vedenkeitin,mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi jonka yhteydessä on pieni pakastin,vaatteidenkuivauskaappi,cd-soitin,silitysvälineet, pyykinpesukone, sähkösauna, 1xautonlämmityspistoke.

Vuokra hintaan kuuluu talvikaudella 2 x hissiliput!

Vuokraus aika Levillä on aina lauantaista klo 16.00 lauantaihin klo 12.00.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty mökissä!Lemmikkieläimet on sallittu mökissä!

 

Hintoihin lisätään 10€ palvelumaksu per varaus!

Jytyn mökkejä ei voi varata onlinesta suoraan koska joudumme tarkistamaan jäsenyyden.Mutta onlinesta näkyy varaus tilanne ja hinnat suoraan per viikko.

Kuvia kohteesta: