Kätkäläinen C2

MÖKKIÄ VUOKRATAAN TÄNÄ AIKANA VAIN JYTYLIITON JÄSENILLE.JÄSENYYS TARKASTETAAN MÖKKIÄ VARATESSA.

Jytyn jäsenet voivat vuokrata liiton lomamökkejä edulliseen jäsenhintaan vuodelle 2019!

Sitovat varaukset tehdään  VAIN sähköpostin kautta ja ne täytetään siinä järjestyksessä kun varauksia tulee. Puhelimen kautta emme ota varauksia vastaan.

Ilmoita viestissä toivottu viikko ja mökki,laskutustiedot ja Jytyliiton jäsennumero. Alla on jo varatut viikot listattu. 

Varaukset tehdään ensisijaisesti koko viikoille, mutta aikaisintaan 1 kuukautta ennen varauksen alkua voi varaustilanteesta riippuen varata myös lyhyempiä aikoja min 2vrk. Viikonloppu vuokraukset mahdollisia alennetulla hintakaudella,ruskan aikaan ja ensilumen aikaan.

Kätkäläinen C2 mökki on viihtyisä lautaverhoiltu rivitalo huoneisto Myllyjoentiellä, kävelymatkan päässä rinteistä, kylpylästä ja Levin palveluista.Mökki on rakennettu 1998 ja pinta-ala on 40m2 alakerran osalta ja yläkerta 23m2.Mökissä on makuupaikat 7 hengelle.Portaissa on lapsiportti portaiden yläpäässä. Alakerran kodikkaassa oleskelutilassa ja tupakeittiössä on mukava viettää tunnelmallista iltaa takkatulen äärellä. Tupakeittiö on hyvin varusteltu. Alakerrassa sijaitsee 1makuuhuone jossa on parisänky(erilliset runkopatjat),sauna ja peseytymistilat sekä erillään oleva wc.Yläkerrassa on 3 erillistä mh:tta,kahdessa makuuhuoneessa on kummassakin 2 sänkyä(erilliset runkopatjat),yhdessä pienemmässä makuuhuoneessa on yksi 80cm leveä sänky.Lisäksi yläkerrassa on erillinen wc. Yhdessä yläkerran mh:ssa on lisäksi tv.Kätkäläinen C2:ssa on remontoitu kesällä 2011 sauna ja kylpyhuone.

Mökin perusvarustus: takka + takkapuut, kaapeli-tv, sähköliesi/uuni, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi jonka yhteydessä on pieni pakastin,vaatteidenkuivauskaappi,cd-soitin,silitysvälineet, pyykinpesukone, sähkösauna, 1xautonlämmityspistoke.

Vuokra hintaan kuuluu talvikaudella 2 x hissiliput!Hintoihin lisätään 10€ palvelumaksu per varaus.

 

Jytyn mökkejä ei voi varata onlinesta suoraan koska joudumme tarkistamaan jäsenyyden.Mutta onlinesta näkyy varaus tilanne ja hinnat suoraan per viikko.

Kuvia kohteesta: