Kätkäläinen B2

Kätkäläinen B2 mökki on viihtyisä lautaverhoiltu rivitalo huoneisto kävelymatkan päässä rinteistä, kylpylästä ja Levin palveluista.Mökki on rakennettu 1998 ja pinta-ala on 40m2 alakerran osalta ja yläkerta 23m2.Mökissä on makuupaikat 7 hengelle.Portaissa on lapsiportti portaiden yläpäässä. Alakerran kodikkaassa oleskelutilassa ja tupakeittiössä on mukava viettää tunnelmallista iltaa takkatulen äärellä. Tupakeittiö on hyvin varusteltu. Alakerrassa sijaitsee 1xmakuuhuone jossa on parisänky(erilliset runkopatjat yhdessä),sauna ja peseytymistilat sekä erillään oleva wc.Yläkerrassa on 3 erillistä mh:tta,kahdessa makuuhuoneessa on kummassakin 2 sänkyä(erilliset runkopatjat),yhdessä pienemmässä makuuhuoneessa on yksi 80cm leveä sänky.Lisäksi yläkerrassa on erillinen wc.

Mökin perusvarustus: takka + takkapuut, kaapeli-tv, sähköliesi/uuni, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi jonka yhteydessä on pieni pakastin,vaatteidenkuivauskaappi,cd-soitin,silitysvälineet, pyykinpesukone, sähkösauna, 1xautonlämmityspistoke.

Hintoihin lisätään 10€ palvelumaksu per varaus!

Jos lähtösiivousta ja liinavaatteita/pyyhkeitä ei ole tilattu etukäteen niin muista ottaa omat liinavaatteet mukaan ja suorittaa lähtösiivous asian mukaisesti.

Varaustiedustelut levinmokit@gmail.com

Kuvia kohteesta