Kätkäläinen A1

MÖKKIÄ VUOKRATAAN  VAIN JYTYLIITON JÄSENILLE. JÄSENYYS TARKASTETAAN MÖKKIÄ VARATESSA.

Jytyn jäsenet voivat vuokrata liiton lomamökkejä edulliseen jäsenhintaan vuodelle 2019!

Sitovat varaukset tehdään  VAIN sähköpostin kautta ja ne täytetään siinä järjestyksessä kun varauksia tulee. Puhelimen kautta emme ota varauksia vastaan.

Ilmoita viestissä toivottu viikko ja mökki, laskutustiedot sekä Jytyliiton jäsennumero. Sähköpostiosoite: levinmokit@gmail.com

Varaukset tehdään ensisijaisesti koko viikoille,  mutta aikaisintaan 1 kuukautta ennen varauksen alkua voi varaustilanteesta riippuen varata myös lyhyempiä aikoja min 2vrk. Viikonloppu vuokraukset mahdollisia alennetulla hintakaudella,ruskaviikoilla ja ensi lumenaikaan.

Vuokraus aika Levillä on aina lauantaista klo 16.00 lauantaihin klo 12.00.

Kätkäläinen A1 on viihtyisä lautaverhoiltu rivitalon päätyhuoneisto Myllyjoentiellä, kävelymatkan päässä rinteistä, kylpylästä ja Levin palveluista. Mökki on rakennettu 1998 ja pinta-ala on 40m2 alakerran osalta ja yläkerta 23m2. Mökissä on makuupaikat 6 hengelle.

Sijainti on suksibussireitin varrella(pysäkki melkein pihassa). Mökissä on 3mh:tta, joista kaksi ylhäällä ja yksi alhaalla, tupakeittiö/olohuone, sauna+pesutilat, erillinen wc ja parvitila.

Alakerran kodikkaassa oleskelutilassa / tupakeittiössä on mukava viettää tunnelmallista iltaa takkatulen äärellä. Tupakeittiö on hyvin varusteltu. Alakerran makuuhuoneessa on parisänky.
Sauna ja peseytymistila sekä erillään oleva wc sijaitsevat myöskin alakerrassa.

Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa vuoteet kahdelle. Yläkerran oleskelutilan sohvalla on mukava rentoutua reippaan ulkoilupäivän jälkeen. Pienten lasten kanssa on huoletonta lomailla, kun portaissa on lapsiportti.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty mökissä! Lemmikkieläimet on sallittu mökissä!

Mökin perusvarustus: takka + takkapuut, kaapeli-tv, Dvd, sähköliesi/uuni, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi, pieni pakastin, vaatteidenkuivauskaappi, pyykinpesukone, sähkösauna, 1 x autonlämmityspistoke.

Vuokra hintaan kuuluu lisäksi talvikaudella 2 x hissiliput.

Hintoihin lisätään 10€ palvelumaksu per varaus!

Jytyn mökkejä ei voi varata onlinesta suoraan, koska joudumme tarkistamaan jäsenyyden. Onlinesta näkyy varaus tilanne ja hinnat suoraan per viikko.