Aaltolevi

Aaltolevi on Levikeskuksessa sijaitseva, upea, tyylikäs ,laadukas ja tasokas lomamökki. Mökki sijaitsee Länsirakassa. Aaltolevin luksus syntyy korkealuokkaisista materiaaleista ja kauneuden, kestävän ja käytännöllisyyden periaatteesta.

Aaltolevi on tilava ja suuri mökki missä on neliöitä 300m². Kahdentoista hengen loma-asunto sijaitsee parhaalla mahdollisella paikalla Levin sydämessä, rinteen ja valaistun ladun vieressä. Aaltolevi on valmistunut  helmikuussa  2012. Loma-asunnon materiaalit ovat tammen vaaleiksi käsitelty hirsi, Himalajan mustaa graniittia, Lapin vaaleaa liuskekiveä ja valkoista rappausta.

Aaltolevi mökki sopii isommallekin ryhmälle ja mökki on erinomainen myös kokousryhmille. Kalustus ja astiasto ovat suomalaista designia, keittiön koneet ovat Mieleltä. Täkit ja tyynyt ovat Joutsenen untuvatäkkejä ja tyynyjä.

Makuuhuoneita mökissä on 6 kpl: joka kerroksessa on 2 makuuhuonetta ja  jokaisessa makuuhuoneessa on 2 yhden hengen sänkyä. Wc:tä on  6 kpl, 2 erillistä ja lisäksi 4:ssä makuuhuoneessa on oma wc ja suihku. Alakerrasta löytyy lisäksi tilava sähkösauna ja suihkutilat missä on 3 suihkua.

Mökkivarustukseen kuuluu takka/takkapuut, 2 x kaapeli – tv, pc-liitäntä, radio, cd-soitin, DVD, Blu-ray-soitin, sähköliesi+uuni, 2 x astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, 3 x jääkaappi, pakastin, pyykinpesukone, kuivausrumpu, 2 x koneellinen vaatteidenkuivauskaappi, autonlämmityspisteet 2 kpl.

Alimmassa kerroksessa myös iso ja tilava oleskelutila kalusteineen, kodinhoitohuone sekä suksienhoitohuone.

Mökissä on kalustetut terassit joista on näkymät etelään ja pohjoiseen. Mökissä on Wlan internet yhteys.

Vuokrahintaan kuuluu normaali lähtösiivous. Liinavaatteet pitää aina erikseen tilata vuokrausta tehdessä!

Matkaa Levikeskus: 0,6 km ( liikenneympyrä), Kauppa: 0,5 km, Lähin rinne: 0,3 km, Latu: 0,2 km, Kelkkareitti: 0,3 km, Golfkenttä: 4,0 km, Suksibussinreitti: 0,3 km.

Vaihtopäivä aina keskiviikko tai sunnuntai!

Hinnasto

ViikkohintaKe-su hintasu-ke hinta
5995€3597€2725€

Kuvia kohteesta